sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Projekti French Wardrobe

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

French Wardrobe - suunnittelusta toteutukseen

Aikalailla hetken mielijohteesta kävin vaatekaappini kimppuun ja aloitin käytännön hommat kohti helposti yhdisteltävää, jokaiseen tilaisuuteen sopivaa vaatekaappia. Projekti alkoi imuroinnilla, jonka jälkeen vedin kaikki omat vaatteeni alas kaapista sängylle ja pyyhin lopuksi pölyt tyhjiltä hyllyiltä. Mieheni vaatteisiin en koskenut,  vaikka ne ovatkin samassa vaatehuoneessa omieni kanssa.












Imuroin siksi, että voisin puhtaalle lattialle lajitella vaatteet pinoihin ennen kaappiin laittamista. Seuraavana vaatehuoneemme lähtötilanteessa (ai kamala!)










Ja vaatteet sängyn päälle kerättyinä:






Hiukan jo epätoivo meinasi iskeä tuota sekamelskaa katsoessa, mutta tartuin sinnikkäästi toimeen. Pyyhin siis hyllyt ja raivasin imurin pois. En olisi uskonut, kuinka paljon pölyä hyllyille onkaan ehtinyt kertyä puolessa vuodessa! Oli ihan aiheellista käydä jo puhtauden takia vaatehuone läpi. Illalla passitan vielä miehenikin tekemään omalle kaapilleen samoin.





Vaatteet lajiteltuna lajin mukaan

Poistoon lähtevät

Työ oli huomattavasti helpompaa, kuin olin ajatellut. Kävin jokaisen vaatteen läpi, suoralta kädeltä tiesin jo ne, mistä luopuisin. Ne, joista olin epävarma, laitoin pinoihin lajin mukaan ja kävin vielä pinot kertaalleen läpi viikaten samalla vaatteet kauniisiin pinoihin. Jäljelle jäävät vaatteet ovat minulle mieluisia ja helposti yhdisteltäviä. Ainoastaan mustien ohuiden leggareiden kanssa käytettäviä vaatteita minulta ei nyt oikeastaan löydy.. Mutta jätin leggarit silti vielä kaappiin, sillä ne kuuluvat minusta jokaisen naisen perusvaatevalikoimaan (ja kaipaisin niitä takuulla esim. kesällä mekkojen kanssa)


Tuubihuivit, joista harmaan laitoin pois. Kengät ovat lempparini, ja ne saavat jäädä kaappiin.


Sporttiliivit, joista en nyt yksistäkään luopunut.


Thermoleggarit, joita käytän tällä hetkellä lähinnä kalsareina.


Kaikki kaappiin jääneet pitkähihaiset puserot, kolme kappaletta näitä.


Mustia perusleggareita kahdet (trikoisia) ja kahdet mustat kiiltäväpintaiset leggarit, joita rakastan yli kaiken.


Kolmet housut, joista yhdet farkut, yhdet pussihousut ja yhdet me&i slimmihousut. Kaikki lähes jokapäiväisessä käytössä.

Urheiluvaatteet ja kompressiosäärystimet. Muutamia karsin pois treenivaatteiden yläosista.




Ja lopulta sitten vielä kävin tavoitevaatteet läpi, niitä jäi pieni pino kaappiin (mutta varasto tursuilee näitä ja siitä pieni pisto omatunnossani!). Minulla on äitiyskilojen karsimisprojekti meneillään, ja siksi en ole valmis näitä tavoitevaatteita hylkäämään. Minähän vielä käytän niitä, vannon sen!




Nyt kun vielä saisin järkättyä pois nuo jotka ovat menossa pois, niin voisin olla tyytyväinen! Kokemus oli oikein puhdistava, suosittelen kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti