keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Tuparitunnelmia

Tupaantuliaiset cocktail-teemalla










Meillä juhlittiin siis kolmisen viikkoa sitten tupaantuliaisia, joista en aluperin ajatellut postata yhtään mitään. Juhlien kuvia katsellessani innostuin kuitenkin muutamia tunnelmia jakamaan. Kuten muutamastakin kuvasta voi jo päätellä - juhlista tuli kodinomaiset ja ihan jokaista yksityiskohtaa ei viilattu presis, kuten toki olisin täydellisyyden tavoittelijana toivonut voivani huomioida.




Juhlien järjestäjänä olen intohimoinen hyysääjä. Jos olisi varaa - ja innokasta porukkaa osallistumaan - voisin järjestä kekkereitä eri teemoilla pitkin vuotta vaikka kerran kuukaudessa. Toivoin sen rakkauden toisille tekemiseen näkyvän kaikesta. Tykkään meidän kodista, ja haluan sen ajan kanssa viilata niin, että yksikään juomalasi ei ole väärässä paikassa ja jokaisen viherkasvin paikka on mietitty ja tarkoin valittu - mutta sellaisten "esitteleminen" ei nyt ollut ollenkaan juttu näissä juhlissa. Kokoontuminen yhteen iloitsemaan yhdessä meidän uudesta (lopulta ihan tavallisesta, mutta meille oikein täydellisestä), oli vallitseva taka-ajatukseni.




Juhlien tarjoilu oli suunnitellusti coctailtyyppinen. Minulla ei enää ole läheskään kaikkien tarjollaolleiden laitosten reseptejä tallessa, mutta kysymällä löytyy kenties jotain muistista ;)



Turkoosilla lautasella rieskarullat lämminsavulohitäytteellä, vieressä versio kylmäsavulohesta








Serranorullat

Tunnelma oli mukava huolimatta siitä, etteivät kaikki osanottajat tunteneet toisiaan. Juttukaveri löytyi jokaiselle. Yötä myöten tunnelma kepeni, ja lopulta pullonpyöritys astui kuvioon saaden meidät tunnustamaan yhtä jos toista. :)




Suurkiitos kaikille läsnäolleille ihanille ystäville <3


<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti