lauantai 25. kesäkuuta 2016

Kirppislöytö - aarikan kynttilänjalka

Vanhaa aarikkaa - upea retrolöytö


Aarikan kynttelikköjen ja kynttilänjalkojen arvo ei tipu vuosikymmenissäkään. Aarikka on osoitus suomalaisesta muotoilun osaamisesta. Se edustaa vähäeleisyydessään skandinaavista sisustusta, Aarikan sivuilta lainattuna: "Omaperäisyys, rohkeus ja luonnonmukaisuus olivat ominta Aarikkaa silloin ja sitä ne ovat nyt. Pyöreä muoto on edelleen innoittajamme ja muita tunnuksenomaisia elementtejä tuotteissamme ovat värikkyys, kodikkuus ja hyväntuulisuus."
Elämää nähneelle, ikääntyneelle esineelle on aina hienoa tarjota uusi koti. Rakastuin tähän kirppislöytöön sydämeni pohjasta ja minun oli aivan välttämättä se saatava. Eikö olekin ajaton ihanuus?!


Poltimme juhannuksena ensimmäiset kynttilät tässä kaunottaressa. Harmikseni huomasin, että kruunukynttilät ovat loppu ja oli tyydyttävä tuikkumalleihin, mutta aivan satumaisen kaunis kynttilänjalka silti! Tuskin maltan odottaa joulua, kun saan laittaa punaiset kruunukynttilät palamaan ruokapöytään.Kaunotar ansaitsee arvoisensa paikan, mitä en kieltämättä vielä ihan ehkä löytänyt. Fiftarilipaston päälle sitä paitsi "kuuluu" Marshallin kaiutin (joka on huollossa nyt).

Rauhallista kesäkuun loppua!

<3: Tanja

1 kommentti:

  1. Oi kuinka upea en ole ikinä nähnyt tällaista.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista