maanantai 6. kesäkuuta 2016

DIY juttuja kuormalavoista

Do it yourself - kuormalavat

Inspiraatiopostaus



Silloin kun ensimmäiset kuormalavatuunaukset ilmestyivät sisustuslehtiin ja blogeihin, olin heti ihan myyty. Lavat vaan olivat kiven alla, ja sainkin niitä vasta äskettäin, muutaman vuoden myöhässä - nythän tämä lavavillitys alkaa olla jo hiukan nähty juttu. Asiassa on onneksi hyväkin puoli, nimittäin ideoita ja inspiraatiota kuormalavatuunailuun löytyy pilvin pimein. Tässä postauksessa kokoan mielestäni inspiroivimmat lava DIY:t yhteen tarkoituksenani saada omat kuusi lavaa hyötykäyttöön (kuvia klikkaamalla pääset alkuperäisille sivuille). Jos näiden lisäksi sinulla on joku kiva idea, niin olisi mukavaa jos jakaisit sen kanssani.








Sohvapöytä lavoista on ollut pitkäaikainen haaveeni - tosin minun lavapöytään tulisi huonekalurenkaat pohjaan siirtelyn helpottamiseksi. Lavat sisäkäytössä ovat hiukan kinkkisiä käsittelemättöminä, sillä ne keräävät karvaa ja roskaa, joita on hankala pyyhkiä pois tikkuiselta pinnalta. Lava vaatisi siis hionnan ja maalia päälle. Toinen huomioitava seikka on se, että käyttää myrkyttömiä, homeettomia lavoja tehdessään niistä sisäkäyttöön sopivia. Asiaan perehdyttyäni totesin, että on vähän niin ja näin onko myrkytöntä lavaa olemassakaan. Pääasiassa FIN ja EUR lavojen pitäisi olla myös sisäkäyttöön soveltuvia.


Kuormalavoja ulos

















Kuormalavoja sisälle

















Ihanaa alkavaa viikkoa
<3: Tanja

3 kommenttia:

  1. Toi ensimmäinen oli ehottomasti mun suosikki, upea.
    Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
    Oikein hyvää tiistai päivää sulle.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun saa tätä inspiraatiota blogeista. Mieheni juuri kertoi, että heillä vapautumassa näitä lavoja töistä, kunhan vain saavat trukin että pääsevät nostelemaan ja siirtelemään niitä. Ilmeisesti niitä on melko paljon. Olisikin ihana kun meille liikenisi muutama tämmöinen. Itse tahtoisin tehdä näistä terassille kulmasohvan.

    VastaaPoista