lauantai 8. lokakuuta 2016

räsymattorakkautta

Eteisaulan uudet matot


Syksyn tullen olen ihastunut uudelleen ja uudelleen retroihin sisustuksiin, murrettuihin tummiin väreihin (mitä ihmettä!) ja simppeleihin materiaaleihin. Eteisaulassa oli jo aavistus sellaista "muuhun kotiin kuulumatonta" tyyliä, joten nähtyäni Hobby Hallin alennuksessa upeat ihanat mustavalkoiset puuvillamatot, en voinut vastustaa kiusausta.






Koodi Utu mattoja on saatavilla valko-harmaana ja valko-mustana. Mattoja löytyy kolmea eri kokoa. Meillä tuo aula on noin 10 neliötä ja kaikki normaalit 160x230cm kokoiset matot ovat näyttäneet tilassa hiukan hupsuilta, joten nyt halusin nähdä, miltä kaksi isoa mattoa näyttäisi. Matolla peitetyn aulan läpi on hyvä kävellä ja toisaalta matot lämmittävät mukavasti nyt, kun meillä ei ole vielä lattialämmitys päällä.

Skandinaavisesta ilmeestään johtuen matot sopivat hyvin pelkistettyynkin tilaan, esimerkiksi olohuoneeseen. Rinnalleen ne hyväksyvät helposti niin värejä kuin valkoistakin. Kudonta on napakkaa, paksuhkoa ja matot pysyvät hyvin paikallaan kovemmassakin menossa.

Voi olla, että matot löytävät vielä jatkossa paikkansa jostain muualta meiltä, mutta toistaiseksi jatkan sisustuksen rakentamista mattojen ympärille ja katsotaan, mitä tilasta vielä syntyy. :) aulatilaan olen jo pitkään kaivannut funktiota, sillä jokseenkin turhilta ovat neliöt tässä jo tovin tuntuneet.

<3: Tanja

6 kommenttia:

  1. Hienot matot. :) Aivan ihana tuo lipasto myös. Kiva blogi sulla, pitääpä lisätä lukulistaan. Tervetuloa tutustumaan myös blogiini, siellä on menossa syksyinen arvontakin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) käyn pian vastavierailulla :)

      Poista
  2. Enpä löytänytkään lukijapalkkia, mutta bloglovinissa sitten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, täytyy tarkistaa sen sijoittelu (vai onko jopa hypännyt johonkin piiloon). Kiitos! :)

      Poista
  3. Outi, tuo "seuraa" -nappi oli todellakin ihan tosi hankalasti saatavilla aivan alimmaisena sivustolla. Kiitos vinkistä, nyt se pitäisi löytyä ylimpää! :)

    VastaaPoista
  4. Tiedätkö, mä en nyt ymmärrä, miten saan seurattua sua bloggerissa. Tuosta blogger kuvakkeesta se ei onnistunut..:D Kun meen seuraavan kerran koneelle lisään sut omasta bloggerista listalle. :) Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista