sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Valkeaa unelmaa ja timanttihippusia vanhempien makuuhuoneessa

Valkeaa unelmaa ja timanttihippusia vanhempien makuuhuoneessa


kartell


Valkoinen makuuhuone blingbling -yksityiskohdilla on meidän kodin parhaiten onnistunut kokonaisuus minun mielestäni. Vaalea värimaailma, käytännöllisyys, valoisuus ja pienet krumeluuriset yksityiskohdat tekevät tästä huoneesta suosikkini. Hiukan hotellitunnelmaa, mutta silti kodikasta. Valkoista yhdistettynä valkoiseen ja hopeaan - tykkään.













Malm-lipastot minun on tarkoitus tuunata dc-fixillä valkoisiksi. Tykkään malmeista ensinnäkin niiden yksinkertaisuuden ja selkeyden vuoksi, mutta myös käytännöllisyyden takia. Löysin yöpöydät kirpputorilta tosi edullisesti ja väärästä sävystään huolimatta päädyin ne ostamaan todelliseen tarpeeseen. Makuuhuoneessa on myös saman sarjan lipasto.


Yövalot uusin tulevaisuudessa toisenlaisiin












Haluan vielä hehkuttaa Tikkurilan Taika-lasyyria, jolla makuuhuoneen päätyseinä on maalattu. Yhteen seinään riitti yksi purkki lasyyria, ja sitä jäi jäljelle vielä jonkin verran. Jos olisin malttanut, olisin saattanut sutia seinän vielä kerran, mutta kimallus erottuu pinnasta hyvin näinkin. Pohjalla on vaaleanharmaa sisustusmaali. Olen käyttänyt hopeista lasyyria aiemmin myös valkoisen maalin päälle, ja silloinkin kokonaisuus oli ihan onnistunut, mutta kimallus ei erottunut näin hyvin.



lasyyri


Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti