torstai 4. helmikuuta 2016

Mayn storagebasket - mitä oikein tekisin??

Mayn storagebasket - sen lukuisat käytännölliset ja epäkäytännölliset käyttötarkoitukset


Suomalaisena työnä tehty Mayn storagebasket ihastutti minua ihan sillä, että se on kotimainen. Kotimaisuus viehättää minua monissa asioissa, voisin periaatteessa ostaa vaikkapa ruokaa pelkästään kotimaisuuden perusteella. Joten, halusin katsoa, rakastuisinko monien muiden bloggaajien tavoin tähän mayn teräskoriin.



Ostin korin jo aikaa sitten. Samalla hankin siihen puisen alustan, jonka avulla korissaolevien purkkien pitäisi pysyä hyvin pystyssä.


Wooden trayn toinen puoli on kuviollinen ja toinen vaaleaa puuta




Korin suunniteltu käyttötarkoitus oli siis kosmetiikkatuotteiden säilytys. Siinä käytössä se onkin ollut saapumisestaan saakka. Hiuslakat, suolasuihke ja muut tököttini ovat olleet korissa meidän pikkuvessassa, joskus lavuaarin reunalla ja siitä nostan ne kaappiin säilytykseen, kun en tarvitse. Ongelmaksi on muodostunut perheen pienin utelias, joka menee kaapille ja tonkaa sieltä aina juuri tämän korin sisällön pitkin wc:n lattiaa, ja lopulta järjestys on unohdettu. Useita kertoja päivässä mätän tavarat takaisin koriin ja kaappiin. Pikkuvessan lavuaarin reunalla ne taas eivät ehkä näytä niin esteettisiltä omaan silmääni.


Mayn




Kori on ehkä purkeilleni kuitenkin aavistuksen verran liian suuri ja korkea. Lisäksi tuo käytännöllisyysongelma on todentotta alkanut häiritä. Olenkin alkanut miettiä, olisiko korille jotain muuta käyttötarkoitusta. Keittiöön? Sukkakoriksi? Jätä vinkkiä, jos olet löytänyt korille omassa kodissasi jonkin ihastuttavan hyvän käyttötarkoituksen. :)




<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti