keskiviikko 6. tammikuuta 2016

WC pitäisi sisustaa! - apuja kaivataan-

WC:n sisustus



Haaveni on käydä koko koti, jokainen nurkka ja huone läpi ajatuksella, miettiä sisustuksen jokainen palanen loppuun asti. Ei toki sillä tavalla, että jokaisessa nurkassa olisi joku yksityiskohta! Tyhjää tilaa ja avaruutta kaipaan ja niistä asioista sisustusmakuni pitää kiinni.


Meillä on kaksi vessaa, joita kumpaakaan en ole edes yrittänyt sisustaa. Ennen kuin käyn tuumasta toimeen, ajattelin kysyä apua lukijoilta. Jos saat vision, tai haluat jakaa jonkun toisen ajatuksen kanssani, niin jätäthän merkin. :) Tämän postauksen ajatuksena olisi saada juurikin inspiraatiota ja visioita - oma pääni raksuttaa tyhjää. ;)







Talon "paraativeski" Kuvasta poiketen vessassa on sentään matto, paksu valkoinen kiiltävänukkainen, olen avoin muillekin ehdotuksille, kaipaan ehkä itsekin "kliinisempää" mattoa vessaan.


Tilan funktio on - yllätys yllätys - toimia vessana omalle väelle ja eritoten vieraille. Kosmetiikkasäilytystä ei täällä ole, enkä meikkaa tässä vessassa. Itseasiassa kaapitkin ovat melkein tyhjät, säilytyksestä löytyy vain vessapaperia ja vaippoja sekä muutama käsipyyhe varalle. Käsipyyhkeille kaipaan naulaa, tällä hetkellä nimittäin seinällä on hätävarana ostetut imukuppikoukut, ja niiden toimivuus on vähän sitä sun tätä. Laattaan en halua tehdä reikiä (olisiko edes mahdollista) eivätkä saumalaastiin kiinnitettävät vaihtoehdot tule myöskään kysymykseen. Jotain muuta ehdotusta?










Sen verran tuohon veskiin olen panostanut, että laitoin Ellokselta ostamani kynttiläpurkin sinne. Nuo kynttilät olivat liian voimakkaan tuoksuisia muuhun käyttöön, ja vessassa ne peittävät sopivasti alleen mahdolliset pahat hajut. Testissä nyt kynttilöistä tuo punatekstinen.











Myös mayn storagebasket oli testissä tuolla vessassa, mutta se on käytännöllisempi säilyttää meidän toisessa vessassa.





Mitään remonttia en ole suunnitellut vessaan teettäväni tai tekeväni. Laatat ovat aika ajattomat ja nuo kaapit samoin, vaikka en niin tuosta vihertävänsävyisestä maitolasista pidäkään. Onneksi allaskaappien ovet ovat umpinaiset.


Noniin - sana on vapaa!
Tauluja? Viherkasvia? Jotain mattoa? Pyykkikoria tai kori vessapapereille? Pyyhkeet nätisti viikattuna tasolle? Tai jotain muuta?

Kiitän kommentista jo etukäteen <3





2 kommenttia:

  1. Mä suosittelen Sini ruuviton koukkuja! Todellakin pysyy kiinni, kerran vuodessa muistat kiristää niin bravo! :) Meillä on ollut jopa hivenen karhean laatan pinnalla ne ja en voi kuin kehua. Blogistani löytyy postaus jostain hmm.. alkukeväältä 2014 tästä aiheesta.

    Lähtisin hakemaan tähän tilaan hieman valoisuutta. Matto, millainen? Karvamatto on ihana muttei ehkä juuri se paras wc-tiloihin. Nukkamatto, jonka voi pyörittää pesukoneessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TODELLAKIN tuo VALOISUUS on hyvä avainsana! Jee! Sain heti muutamia huippukivoja ideoita toteutettavaksi. Valoa ja raikastusta tämä vessa nimenomaan kaipaa.

      Googletin nuo ruuviton-koukut ja itseasiassa tuo meidän wc-paperiteline onkin tuota samaa sarjaa. Sen puolesta nuo koukut sopisivat hyvinkin :)

      Kiitos kommentistasi titti :)

      Poista