torstai 7. tammikuuta 2016

Paraativessa - lähes valmista?




Lukijan kommentista innostuneena pistin tuulemaan paraativessassa. Tyhjensin kaikki tasot ja lattiat (kummasti niille aina kertyy vaikka mitä!). Pyyhin pinnat puhtaaksi (peilin pesu jäi kyllä huomiseen).

Ja sitten lähdin miettimään, mitkä asiat vessassa tuovat raikkautta, mitkä eivät. Aiemmin lattialla oli oikein paksu karvalankamatto, jonka sävy taittoi aavistuksen beigeen jopa. Olin jo ajatustyötä tehnyt tuon maton epäsopivuuden suhteen - paksu ja tiheä karvalankamatto tuo vessassa tunkkaisen fiiliksen (mulla onkin ollut tarve tuulettaa tuota mattoa tavattoman usein). Halusin muutoksen heti, joten vaihdoin matot vessojemme kesken päikseen. Ok - se ei ratkaisut sitä ongelmaa, että karvalankamatto on vessassa. Mutta muutti kuitenkin tilannetta ratkaisevasti (harmi, etten tajunnut ottaa kuvaa siitä toisesta matosta paikallaan). 





Seuraavaksi mietin, millä valoisuutta saisi vessaan lisää. Kokeilumielessä hain kodinhoitohuoneessa osin turhan panttina olleen pöytävalon tyhjälle tasolle. En ollut kovin toiveikas, mutta lopputulos on kieltämättä ihan ok! 



Yksinäinen kynttiläpurkki suuren lampun vieressä ei näyttänyt hyvältä, mutta halusin pitää kiinni ajatuksistani "hyvä tuoksu vessassa". Hain laatikosta purkille parin ja noinhan ne sopivat ihan kivasti, vai mitä? :) 



Lopuksi huomioni kiinnittyi seinästä rumasti esillejätettyihin putkiin - oi miksi ne onkin jätetty noin! Ongelmaan hain ratkaisua jopa viherkasvista, kokeilu oli muuten ihan ok, mutta kasvi tarvitsisi isomman ruukun ja ehkä pienen korokkeen. Tässä kuitenkin kuva siltäkin. Kokeilussa kävi myös pyykkipussi, mutta se jäi jotenkin "vaille funktiota" ja kiinnitti huomiota enemmän, kuin itse putket.




Ja tadaa - kyllä täällä nyt kelpaa asioida, vai mitä? :)









2 kommenttia: