torstai 7. tammikuuta 2016

WC part 2 - takaisin nollapisteeseen

Privaattivessan sisustusta





Aloitin siis eilen teemalla vessan sisustus. Jatkan tänään kakkosveeseestä eli "privaattivessasta" eli makuuhuoneen ja pesutilojen välissä olevasta pikkuvessasta. Tyhjensin koko wc:n kuvaustarkoitukseen aloittaakseni nollasta. Tätä vessaahan ei saa lukittua millään, eli käynti makuuhuoneesta on peilillisen liukuoven kautta ja käynti vessasta kylppäriin taas normaalin lasisen kylpyhuoneen oven kautta. Siksipä tämän vessan luonteva käyttötarkoitus on lähinnä toimia meikkitilana ja pikkuhädässä apuna. :) Luontevaa on säilyttää täällä dödöt, tuoksut ja muu kosmetiikka. Ainoa harmillinen juttu tämän kannalta on laskutason vähyys, toisaalta taas, en levittele meikkejäni pitkin tasoja muutenkaan. Pakolliset lakkapullot mahtuvat kyllä altaan reunoille. Kaapissakin on kivasti säilytystilaa.






Kaappien ovet ovat harmaat ja niissä on hyvin pieni kohokuvio. Tykkään noista kalusteista ihan hirmu paljon. Laatta on samaa harmaata, mitä on käytetty myös pesutiloissa, mitään kynnystä vessan ja pesutilojen välissä ei ole. Seinissä on sitä samaa jälleen - ah niin ihastuttavaa - lasikuitutapettia, mutta kyllähän se tässä tilassa toki tarkoitustaan palvelee. Pientä paikkailua yksi seinistä kaipaa, joten mietinnässä on joku pieni pintaremontti-ajatus. Jos ei muuta, niin kittiä ja maalia sitten.



Korjaustarve

Tangon ostin Ikeasta aiemmin ihan muuhun käyttötarkoitukseen. Tähän vessaan kuitenkin kaipasin jotain, mihin ripustaa kylpytakin, ehkä pyyhkeen, föönin ja sen sellaista. Aamutakkia olen naulassa säilyttänyt jatkuvasti, fööniä ja suoristusrautaa en ole vielä kokeillut sotkuisen fiilisen pelossa. Tämä tila on tarkoitus säilyttää mahdollisimman "paljaana", eli mitään suuria sisustusvisioita minulla ei tähän ole. Palaan huomenna jonkinlaisen yritelmän kanssa asiaan. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti