perjantai 15. tammikuuta 2016

Pakkaspäivän pelastajat - torkkupeitto ja kynttilöitä

terassin lasitus jäässä


Pakkaspäivän pelastajat - lämmin torkkupeitto ja kynttilänvaloa


Ulkona on -33 astetta! Siis -33!
Leivinuunin lämmitys täytyi aloittaa aamuvarhaisella. Kömmin ulos kotoa pakon edessä ruokakauppaan ja postiin. Posti toi tovi sitten tilaamani harmaan pörröisen torkkupeiton, uuden maton eteiseen sekä muutamia kynttiläihanuuksia. Kaunis auringonpaiste innoitti sisustushommiin ennemin, kuin ulkoilemaan.


pakkaspäivä




omakotitalo





Sää on kaunis ja tätä auringonpaistetta olen suorastaan odottamalla odottanut ja kipeästi kaivannut. Aurinko saa kaiken näyttämään niin paljon kauniimmalta! Pakkasestakin pidän, mutta -33 on kyllä minullekin hiukan liikaa. Eilen saapunut halkokuorma saa siis vielä hetken odottaa purkamista. ;) Keskityn tänään ennemin pieniin kotitöihin ja sisustamiseen. Illalla käperryn uuden torkkupeiton alle ja tuoksuttelen uusia kynttilöitäni.


isot ikkunat


isot ikkunat



valkoinen


Olohuone kylpee valossa! Lämpimästä olohuoneesta käsin ulkoilman kylmyyttä ei välttämättä uskoisi.

vihersisustus

Olen boikotoinut H&M:n verkkokauppaa, koska törsään sinne aina pienen omaisuuden. Lisäksi minuun puree ekologisuus ja ihmisarvo, ja hankin ostokseni melko usein näkyvästi eettisesti toimivilta yrityksiltä. Erehdyin kuitenkin hetki sitten kurkkaamaan H&M:n kevään kotimallistoa etsiessäni hepeneitä tyttöjen makkareihin. Hepeneitä en löytänyt, mutta kaikkea muuta kyllä. Hyllyllä olevat kynttiläpurkit olivat siis rehellisesti 100% heräteostos.


puuvilla



Puuvillan tuoksuiset kynttilät poltellaan siis suoraan kannellisissa purkeissa. Purkit ovat ehkä vähän maalaisromanttiset, mutta ihastuin niihin kovasti. Tuoksu on "cotton" eli puuvilla, ja tuoksu olikin yksi ostopäätökseeni vaikuttava tekijä. Jännitin vähän, millainen tuoksu näissä lopulta on, ja se oli turhaa jännitystä. Tuoksu on juurikin niin hurmaava, mitä odottaa voi.




Piilotin purkit ensin laatikkoon odottamaan sopivaa käyttötarkoitusta. Seinähyllyt kuitenkin näyttivät niin tyhjiltä, että purkit päätyivät sinne. Siellä niitä ei ehkä uskalla polttaa, tosin en tiedä _raaskinko_ oikeasti näitä ikinä polttaakaan. ;)


Happy Lights

Toinen ostokseni on tuo hurmaava torkkupeitto. Peitolle ihan oikeasti oli tarvetta, sillä sohvalla olevat pörröviltit ovat sohvan suojana. Harmaa peitto antaa kivasti kontrastia vaaleaan yleisilmeeseen.


valkoinen nahkasohva



Ison, pehmeän ja ylellisen muhkean viltin alle on ihana käpertyä touhukkaiden päivien jälkeen. Peitto on sen verran iso, että sen alla köllöttää tarvittaessa kaksikin.





Mitäs tykkäätte? :)

<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti