maanantai 4. tammikuuta 2016

Makuuhuoneen uusi matto


Makuuhuoneen uusi matto!

Koira oksensi valkoiselle makuuhuoneen nukkamatolle. Pesin sappisaippualla enimmät pois, mutta lopputulos ei silti ollut niin siisti, että matto olisi voinut jäädä pesettämättä. Meidän makuuhuone kaipasi siis uutta mattoa. Kokeilin taas harmaata nukkamattoa, mutta se ei miellyttänyt silmääni. Seuraavaksi kokeilussa oli mustavalkoraidallinen "lankku" puuvillamatto, mutta se ei käynyt makuuhuoneen valkoiseen sisustukseen eikä bling bling -tyyliin. Viimeiseksi testissä kävi valkoinen pyöreä nukkamatto, joka osoittautui liian pieneksi. Ja siinäpä kaikki vapaat matot sitten olivatkin. Kesäisen matonpesureissun jäljiltä suuri osa matoistani on edelleen mökillä säilytyksessä, joten vaihtoehdot olivat vähissä.

Hetken tori.fi surffailu kuitenkin palkittiin, ja matto löytyi. Kävin sen heti seuraavana aamuna hakemassa. Muutaman päivän tuijottelun jälkeen olen oikein tykästynyt ostokseeni. 








Matto on aluperin huonekaluliikkeestä ostettu. Siinä on helmiäishohtoinen vivahdeikas valkoinen sävy, ja nukka tuntuu hiukan muoviselta. Myyjä mainosti sen lianhylkivyyttä, ja materiaali kieltämättä vaikuttaa helppohoitoiselta. 









Matto nivoo yhteen kiiltävän helmiäisseinän, päiväpeiton ja kartellin valaisimen. Oikea napakymppilöytö! Luonnonvalossa kokonaisuus on vielä kauniimpi. En lakkaa huokailemasta makuuhuoneessa käydessäni.



Malm




Malmin päällä olevat kastehelmi tuikkukipot sain joulupukilta. Tykkään niistä kovasti, itseasiassa sopivat Malmin lasipinnan päälle Kartellin valaisimen ja Partyliten hurrikaanin pariksi aika kivasti.






Iittala




Tykkään itse, että maton myötä makuuhuoneen kokonaisuus alkaa olla melko lailla valmis. Ikean yöpöydät minun on vielä tarkoitus tuunata "tee se itse" -menetelmällä, eli päällystän ne dc-fixillä heti, kun saan tuota fixiä käsiini. Ja ehkä vaihdan valaisimet pöytien päältä elegantimpiin. Muutoin olen kaikkeen oikein tyytyväinen. :)

2 kommenttia: