tiistai 5. tammikuuta 2016

Piensisustamista: Skagerakin purkit ja kaadin

Skagekrak Nordic

Skagerak posliinipurkit ovat ihastuttaneet minua kuukausikaupalla. Olen yrittänyt löytää jotain samantyylistä kuluttajaystävällisemmällä hinnalla, onnistumatta siinä. Nyt en enää voinut vastustaa kiusausta, vaan minun oli _pakko_ pistää purkit ja kannu tilaukseen.








Kuva: www.hauslondon.com


Kuva: www.raum-blick.de









Purkkeja ostin yhteensä kolme. Ylimmän kuvan purkki ja lusikka tulevat kahvipöytään sokerille. Kaksi isompaa purkkia ovat halkaisijaltaan 12cm ja 16cm. Näille en vielä käyttötarkoitusta miettinyt, voisin laittaa vaikka vain koristeeksi - ovat niin hurjan kauniit. Miksipä näissä ei voisi säilyttää vaikkapa keksejä, yrttejä tai kukkiakin.






Kuva: www.skandium.com








Juomakaadinta meillä ei ole ollut pitkään aikaan. Juomme vettä ruualla, joten kannulle on käyttöä. Aiemmat karahvini ovat särkyneet ja muovista kannua en halua ruokapöytään. Tämän kaatimen kelpaa jättää vaikka esille syönnin jälkeenkin. :) Kaadinta löytyy myös 0,4l vetoisena, sekin oli kaunis, mutta en raaskinut ostaa kaikkea kerralla. Minulle tosin iski hiukan hätä, että näinköhän näitä enää pian saa mistään suomalaisesta verkkokaupasta?? Royaldesignin verkkokaupassa useita Nordic-sarjan tuotteita löytyi enää ykköskappaleet.


Toivotaan, että toimitus olisi nopea!

1 kommentti: