lauantai 30. huhtikuuta 2016

Olohuoneen pikafreesaus

Olkkari omaan makuun



Muuton yhteydessä yksi olennaisista freesausta kaipaavista seinistä jäi remontoimatta, ja se on olohuoneen päätyseinä. Rakentajien valitsema hennon kukkakuvioinen tapetti ei miellyttänyt meitä, mutta kaikessa neuraalisuudessaanhan se on ollut aika huomaamaton yksityiskohta olkkarissamme. Se jäi oletettavasti juuri siksi vaihtamatta, koska vaalean värisenä se ei pomppaa silmille ja antaa mahdollisuuden sisustaa minkävärisillä kalusteilla tahansa.









vino sisäkatto olohuoneessa
Kuva otettu joulun alla 2015



suuri olohuone
Kuva tammikuulta


Vaikka tapetti on vaalea, se luo kuitenkin tilaan ärsyttävää levottomuutta ja on sävyltään lämpimän beige. Lämpimiä elementtejä sisustuksessa on jo aivan riittävästi esimerkiksi katossa, joka on kuultovaaleaksi maalattua paneelia, parkettilattiassa, keittiön kaakeleissa... Tarkoituksella haluan tunnelmaa kylmemmäksi, kovemmaksi ja selkeämmäksi.





Kuva: tikkurila



Kuva: rossafi.blogspot.fi





Kuva: http://sololavitabym.blogspot.fi/2014/04/struktuuriseinia.html



Harmaat ovat tosi kivoja, mutta harmaa ei valitettavasti sovi meidän lattian väriin vaan yhdessä niistä tulisi tosi tunkkaisen näköinen. Lisäksi korkea seinätila tummalla harmaalla olisi huono ratkaisu. Onneksi on olemassa yksi luottoväri - valkoinen tottakai. Valkoista pohjamaalia, valkoinen strukruuripinnoite, valkoinen päätyseinä. Jotta bling bling -fiilis säilyisi, tarvitaan lisäksi puoli purkkia helmiäislasyyria.


Kuva: omakotivalkoinen.casablogit.fi


Koska muuri sopivasti rajaa olohuoneen ja keittiön, niin minun ei ole pakko heti päättää, jatkanko samalla pinnalla molemmille puolille vai pelkästään olohuoneeseen.


Ajatus olkkarin uudesta ilmeestä kutkuttaa minua niin kovasti, että olisi kiva tarttua telaan heti paikalla. Ehkä mieheni vaatimuksesta tehdyllä olohuoneen järjestyksen vaihtamisella olikin joku elämää suurempi merkitys - nimittäin se, että remontti on superhelppo aloittaa seinän ollessa tyhjänä piuhoista.









<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti