maanantai 2. toukokuuta 2016

Miniloma bulevardilla

Designhotelli Klaus K - miniloma Bulevardilla Helsingissä

Kymmenen yhteisen vuoden kunniaksi vietimme mieheni kanssa romanttista lomaa kahden. Suuntana oli Helsinki, ja hotellivalinta oli helppo - Klaus K. Sisustuksesta hurmaantuneena design-rakastajana olen jo kauan keksinyt syytä majoittua Klaussiin, ja sellaisen tarjouduttua varasin huoneen samalta istumalta booking-palvelun kautta. Hotellissa on useita eritasoisia huoneita. Asiaa enempää tutkimatta päädyin varaamaan ensimmäisen vapaanolevan huoneen, huoneluokkana Passion Double. Jälkikäteen meidät upgreidattiin hiukan suurempaan Desire King -huoneeseen.


Vastaanotto hotellissa oli oikein mielekäs. Huoneemme oli oikein tasokas, avara ja viihtyisä. Pöydällä odotti tuoreita marjoja ja herkullista suklaata sekä tyylikkäät lasiset vesipullot. Tarjolla oli myös alkoholillista juotavaa kohtuulliseen lisähintaan.





Tyypillisestä hotellihuoneesta poiketen huone oli viimeistelty alusta loppuun ihanilla yksityiskohdilla, joiden ansiosta huonessa vallitsi luksuksen tuntu. Desire King -huoneet ovat kooltaan 25-30 neliöisiä ja niiden sisustuksessa innoittajana on käytetty Akseli Gallen Kallelan Kalevala-teoksia.




Vaatesäilytys on perinteisistä kaapeista poiketen järjestetty pienen seinän taakse ja piilotettu verhoin, lisäksi kokonaisuus on valaistu upotettavilla valaisimilla. Kylpyhuoneen sisustus on skandinaavisen pelkistetty, ylellinen kompakti paketti. Muhkeat pyyhkeet kruunaavat peseytymisen, kauniit valkoiset pyyhkeet viikattuina tasolla ovat toki ilo silmälle jo katselukokemuksena.











Elämyksen kruunaa tasokas Unikulman "King size" vuode ylellisesti pedattuna. Illalla vuoteeseen kääriytyessä kiinnitin huomiota myös siihen, että vuode oli sijattu tuplapeitolla, mistä ehdottomasti annan lisäpisteitä.







Hotellista kiinnostuneille suosittelisin tutustumista Klaus K:n omiin sivuihin, joiden kautta huone on myös mahdollista varata helposti. Sivuilla esitellään kattavasti kaikki huonetyypit alkuperäishuoneista elämyksellisiin Sky Lofts -huoneisiin.







Design-hotelleihin kuuluvan Klaus K:n jokainen yksityiskohta aamiaisen tarjoilusta alkaen on mietitty alusta loppuun. Suomalainen design on vahvasti esillä myös julkitiloissa ja kattauksissa - aamiaisastiat ovat Teemaa ja puuro tarjoillaan Sarpanevan valurautapadasta. Aamiaistuotteista moni on "Home Made" tai "Hand Made", mitä itse henkilökohtaisesti arvostan todella.






















finnish design


Tasokkaasta majoituksesta kiittäen ja Klaus K:ta vahvasti suositellen,

<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti