torstai 26. toukokuuta 2016

Olkkarin uusi matto

Tanger ryijymatto olohuoneessa

Sisältää kaupallisen linkin



Sadepäivän piristykseksi meille kotiutui tovi sitten tilaamani Elloksen Tanger ryijymatto koossa 290x200cm. Jo tilatessani olin täysi varma siitä, että matto sopii meidän olkkariin kuin nenä päähän, enkä onneksi joutunut pettymään. Entinen pitkänukkainen harmaa pörrömatto saa nyt siirtyä varastoon tämän uuden maton myötä.




Kokoa matolla on niin huimasti, että järjestyksen ollessa remontin vuoksi edelleen näin päin, se peittää pituussuunnassa koko lattia-alan ja jää pitkälti vielä sohvan allekin. Oikeastaan tykkään siitä, että matolla on noin paljon mittaa, sillä järjestyksen kääntyessä takaisin "oikein" päin, tulee tv:n ja sohvan väliin pari metriä lisää välimatkaa ja se vaatii matoltakin isoa kokoa.

Matossa on noin 3cm pituinen nukka, ja se on oikeasti tosi sopiva pituus, sillä matto on unelmapehmeä jalan alla ja silti se vaikuttaa helposti imuroitavalta. Nukka ei painu jalan alla myöskään kasaan, joten jatkuvaa imurillaoikomista ei tarvita. Elloksen sivuilla kehoitettiin ottamaan maton alle liukuestepohja, mutta näin isokokoisen maton alla se olisi kyllä tarpeeton. Parketinkin päällä matto pysyy hyvin paikallaan.






Olkkarin tunnelma on hetkeä aiemmasta muuttunut paljon, seesteisemmäksi ja hillitymmäksi ja nyt se alkaa olla lähellä sitä, mistä itse eniten tykkään. Ripaus retroa, timanttihippusia (blingblingiä) ja vaalea rauhoittava värimaailma. Neutraali olematta tylsä.




Tarjouksen jälkeen matolle jäi hintaa 130e toimituskuluineen, minusta ei ollenkaan paha näin suuresta ja laadukkaasta matosta.


Ellos tarjoaa nyt myös kaikille lukijoilleni 40% alennuksen ja tilauksen ilman toimituskuluja. Käytä kassalla koodia 339601 ja nappaa huima alennus itsellesikin!

Shoppailemaan pääset allaolevasta linkistä


2 kommenttia:

  1. HELP! Itselläni on suunnitelmissa ostaa tuo samainen matto (pienempänä tosin) ja mietin täällä pää sauhuten, että kumman värisen tilaan. Onko tuo se ruskean sävyinen? Vai kumpi? :)

    VastaaPoista