maanantai 25. huhtikuuta 2016

Yhden yksityiskohdan vaikutus tilaan

Hetki sitten siivouspäivänä pysähdyin meidän makkarin yhteydessä olevaan vessaan ja mietin, millä saisin siitä ylellisemmän, hotellimaisemman, ikäänkuin jatkumon hotellityylisen makuuhuoneen perään. Hotellimaisessa sisutuksessa tavarat on karsittu vähiin, mutta ne vähät tavarat ovat laadukkaita ja ylellisiä. Ylimääräistä ei ole esillä - koska eihän kukaan hotellissa "säilyttele" mitään. Mitä hotellissa sitten voisi olla näkyvissä? Valaisimia. Tauluja. Viherkasveja. Tekstiileitä. Koska vessassamme on kiinteät valaisimet seinässä ja katossa - enkä näe tarvetta vaihtaa niitä - niin käytössä olisi kaikki nuo muut vaihtoehdot.


Kollaasissa kuvat ovat siivouspäivän riisuttuja kuvia, joista uupuu matto ja yksi jos toinenkin kohta repsottaa vielä. Tyhjästä tilasta oli helppo aloittaa. Ja lopulta en tehnyt mitään muuta kuin lisäsin kotonamme seikkailleen ylimääräisen viherkasvin nätissä ruukussa lavuaarin reunalle ja siirsin Mayn musta-sarjan saippuapullon vessaan.







wc allaskaluste



vihersisustus


Mitä tykkäätte? :)
Tänään seikkailen vähän netin ihmeellisessä maailmassa ja koitan löytää reunalle rottinkikoria sekä pyykeille paperipussia.

<3: Tanja

2 kommenttia: