keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Uusi matto

Ostin pitkä aika sitten hobbarista uusia mattoja. Tyttären huoneen matto saapuikin nopeasti, mutta olkkarin maton sain vasta tänään.




 
 




Harmaa matto tuo kivasti vaihtelua väreihin, antaa kontrastia ja sopii hienosti yhteen poron, uunin ja kynttiläkoristeiden kanssa. Ostin pari päivää sitten myöskin uuden kynttilänjalan, ja varastosta kaiveltiin jo tovi sitten uunin vierukseen suuri lyhty, joka mulla on kiertänyt kodista toiseen.




Bestån päälle muuttanut kynttilänjalka sopii niin kruunukynttilälle, kuin pöytäkynttilällekin. Löysin sen nettikirpparilta käyttämättäjääneenä, ja ilman muuta se oli pelastettava. Haluan vain siihen nyt korkeamman pöytäkynttilä, jotta kokonaisuus olisi sopusuhtaisempi.






Levollista loppuviikkoa kaikille
<3: Tanja

4 kommenttia:

  1. Ystävälläni taitaa olla juuri tuo sama matto ja se näytti todella kauniilta myös livenä! Pitää laittaa itsellekin korvan taakse ajatus tuosta matosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo matto on kyllä niin kaunis, että voin lämmöllä suositella :) eikä ollut hinnallaan pilattu :) koirakin on siihen niin ihastunut, ettei muualla enää pötköttele ollenkaan.

      Poista