tiistai 15. joulukuuta 2015

Perheen pienimmän valtakunta



Lastenhuoneita en ole esitellyt aiemmin blogissa siksi, että ne ovat kaikki vielä keskeneräisiä. Aivan tavallisia lastenhuoneita. Nyt kuitenkin haluan perheemme kuopuksen huoneesta muutaman kuvan jakaa, koska pian huone kokee taas lisää muodonmuutosta.

Kaikkihan alkoi keltaisesta tapetista, jonka edellinen asukas oli rakennusvaiheessa tähän huoneeseen valinnut...



Remonttivaiheen kuvassa päätyseinä on siis jo kasteltu ja kyseessä on muutenkin surkea kännykkäkuva. Harmikseni en saanut järkkäriä mukaan remppavaiheeseen.
Keltainen kammotus sai lähteä. Tapetti revittiin pois, seinä kitattiin ja hiottiin, ja lopuksi maalattiin vaaleanpunaiseksi.



Huoneen sisustusmaailmaa olin alun perin ajatellut hiukan maalaisromanttiseksi, mutta eihän siitä maalaisromanttista tullut (koska olen modenrin ystävä). Kaikki tämän huoneen kalusteet ja tekstiilit olen aikanaan hankkinut toisenlaista käyttötarkoitusta varten. Ainoastaan lamppu on hankittu juuri tähän tyttären huoneeseen. Ja mielestäni se näkyy lopputuloksessa, johon en nyt tällähetkellä ole aivan 100% tyytyväinen.





Huoneesta ensinnäkin puuttuu vaatesäilytysjärjestelmä. Asiaan on tulossa ratkaisu, aion hakea varastosta vanhan puulipaston, jonka maalaan valkoiseksi ja vaihdan siihen vetimet. Lipasto tulee kaiketi noiden pikkutuolien tilalle.

Toisekseen tuo pinnasänky on aikansa elänyt ja rikkinäinen, joten se vaihtuu tavalliseen lastensänkyyn heti, kun tyttö pystyy sellaisessa nukkumaan. Sohvan oletettavasti joudun vaihtamaan pois tästä huoneesta viimeistään lipaston saavuttua. Tällä hetkellä sohva toimii tässä tilassa tyttären nukutuksenaikaisena istumapaikkana.







Paulfrankin pienen matkalaukun tytär sai Espanjan matkalta. Se on väriltään huoneen seinän kanssa lähes identtinen, ja senkin vuoksi haluan säilyttää sitä esillä.





Huoneen valaisimen ostin heräteostona Prismasta. Mieheni käsi viedä sen takaisin, sillä siihen oli käytetty aitoja ankan höyheniä. En kuitenkaan palauttanut valaisinta, ja tämä valaisin on yksi ihanimmista koko talossamme.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti