perjantai 4. joulukuuta 2015

Suomalaisia kynttilöitä käsityönä




Fromfinlandin verkkokaupasta ostin suomalaisena käsityönä tehtyjä kynttilöitä. Oikeastaan minun piti tehdä näistä ensimmäinen postaus vasta itsenäisyyspäivän tienoilla, mutta en millään malta. Kynttilöitä on tarjolla tuoksullisia ja tuoksuttomia. Harmittaa jälkikäteen, etten ostanut tuoksuttomia valkoisia enempää. Tuoksullisista en osannut oikein päättää, mitä kaikkea olisin halunnut koittaa. Ostin appelsiinia (oranssi), vaniljaa, piparkakkua ja piparminttua. Samasta laatikosta avattuna tuoksuissa en hirmuista eroa haistanut (ehkä ovat vähän sekoittuneet kuljetuksen yhteydessä samassa paketissa?). Kuitenkin nyt tuolta kynttilälaatikostani tulvi ihania tuoksuja sen avatessani. En ole vielä raaskinut edes kääreitä avata, oli niin kiva latoa laatikontäydeltä uusia kynttilöitä siististi joulua odottamaan.



Näiden kynttilöiden ehdoton huippupuoli on se, että ovat siis suomalaisia, käsityönä tehtyjä, ja mikä parasta, se ei oikeastaan edes vaikuta hintaan! Toimitus verkkokaupasta oli nopea ja kaikki sujui oikein vaivattomasti. Olin saanut kaupanpäälle vieläpä paketin kanttarellikeittoaineksia ja pari fazerin mariannekarkkia. :) Olen iloinen. <3


Näitä kynttilöitä kelpaa polttaa hyvällä omallatunnolla ihan polttelun ilosta, sillä näiden vuoksi ei ole kukaan 6-vuotias intialaistyttö joutunut rehkimään. Taidan avata yhden kynttilän, ja polttaa synkkää vesisadeilmaa piristäekseni. :) Lupaan postailla tuoksuista testattuani.

<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti