torstai 3. joulukuuta 2015

Koti joulupuvussaan

Tanja 5v. oli ehdottomasti sitä mieltä, että hänestä tulee joulupukki.

Olenkin oikeasti ollut jouluihminen aina ja ikuisesti. Olen silti todella huono pukemaaan kotia joulukuntoon. En oikein pidä siitä punaisen ja vihreän perinteisestä yhdistelmästä. Valot ikkunoissa ja punaisen päiväpeiton voin vielä hyväksyä, mutta mitään tonttu-ukkoja sinne tänne oikein en. Kuusenkoristeidenkin täytyisi olla mielellään valkoisia.



 
Tänäkin vuonna olohuoneen joulupuvuksi siis riittää suuri lyhty, tehostetusti kynttilöitä siellä täällä ja pari punaista tyynynpäällistä. Lasten punainen kiikku saa joulun kunniaksi olla olohuoneessa, mutta tiedän, että tulen sen raivaamaan pois sieltä heti vuodenvaihteessa.






Kiikku on peräisin jo minun lapsuudestani, joten sillä on myös tunnearvoa. Pieni tyttäreni rapiat päälle 1v tykkää kiikusta kuin aku piimästä. :) Meillä on toinen samanlainen jemmassa myös.






Tässä vielä olkkari "tavis"puvussaan. :)




Rauhaisaa joulunodotusta
<3: Tanja

2 kommenttia:

  1. Jouluuni kuuluu jouluseimi ja ihanat pienet jouluhahmot.
    Ei tuossa kodissasi jouluntunnelma kyllä tule päälle. Vaatisi jotain kultaa ja niitä pikkuisia tonttuja/enkeleitä
    Kynttilöitä polttelen ympäri vuoden. Jouluksi punaista pallokynttilää =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentistasi ❤️

      Olen toisaalta oikein tyytyväinen siihen mitä sanoit, ettei joulu tule päälle. ;) tonttu-ukot olisivat mulle liikaa, mutta mainitsemasi punaiset kynttilät voisin oikeasti laittaa lisukkeeksi. Joulukuusi tuo sitten jo oman lisänsä, odotan kovasti nimenomaan tuota kuusta :)

      Ihanaa joulunalusaikaa sinulle ❤️

      Poista