maanantai 7. joulukuuta 2015

Halkoteline

Tilasin todelliseen tarpeeseen halonkantotelineen hobbyhallista, ja pian se saapuikin. Postausta aiheesta en ole valitettavasti ehtinyt tehdä vielä, niin "arkipäiväisestä" hökötyksestä on lopulta ollut kysymys. Mutta nyt on sen postauksen aika!

 
 
Itsessään jo suomalainen halko on niin kaunis sisustuselementti, että ei sitä toinna piiloitella. Aiemmin olemme kantaneet pakolliset puut leivinuuniin ihan ikean kassissa. Kassilliseen on mahtunut tarkalleen se määrä, mitä yhteen lämmityskertaan vaaditaan. Ok - tuo kantoteline ei korvaa kassia, mutta siihen saa nätisti säilytykseen sen, mitä seuraavalla lämmityskerralla tarvitaan aloittamiseen. Mehän siis lämmitämme kodin ehkä about 75% pelkällä puulla, ja vain loput sähköllä. Jos uunia ei lämmitettäis jokatoinen päivä, niin sähkölasku olisi varmasti vähintään kolminkertainen. Nyt ollaan päästy reilulla satasella kuukauteen.




halkoteline

Halkoteline on niin mieleinen, kuin olla ja voi.
Ainoa miinus siitä, että tuote oli kasattava itse, ja minusta alkuun näytti, että se kellottaa toislaitaisesti riippuen puiden koosta, aina sille puolelle, millä on enemmän painoa. Mieheni kai vähän korjasi kasaustaan, ja nyt teline on oikein hyvä. :) Voin suositella! :)

<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti