tiistai 1. joulukuuta 2015

mayn lankakori ja ekopesuaineita



Mayn storage basket ja pesuaineostoksia

Kettukarkkishop


www.domdom.fi
Sain viimein aikaiseksi tehdä tilauksen tuosta Mayn korista. Olen pohtinut harkitessani sitä, että kuinka siinä mahtavat esim. pullot pysyä pystyssä, mutta asiaanpa olikin kehitelty jo ratkaisu valmiiksi - pohjalle laitettava puutarjotin / alusta. Tarjottimessa on kaksi erilaista puolta, eli puinen ja tuo kuvioitu. En malttaisi nyt odottaa noiden saapumista.


Tarkoituksenani on laittaa koriin hiuslakat ja muotoilutuotteet sekä meikkipussukka. Päivittäin tarvitsen ainoastaan meikkivoidetta, poskipunaa, kulmavärin ja ripsivärin sekä huulirasvan, joten pikkuisessa pussukassa ne mahtuvat hyvin koriin muiden hygieniatuotteiden kanssa. Lisäksi koriin olisi tarkoituksena laittaa vielä mayn pesuaine. Musta pullo on ihana, ja tuo tuoksu vaikuttaa mielenkiintoiselta.


kettukarkkishop
Näiden tuotteiden lisäksi tilasin Ole Hyvältä vähän pyykinpesuainetta ja muuta. Toivon, että tykästyn niihin tuotteisiin, sillä niitä saa ostettua myös litrakaupalla isossa höntterissä, jolloin en tarvitsisi ostaa ehkä vuoteen pyykinpesuainetta. ;) Kokeilupulloiksi ostin pienet 500ml:n pullot, joista riittää vain noin kymmeneen pesuun. Niistä lisää, kunhan saapuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti