maanantai 21. syyskuuta 2015

Muuttoa!

Ei En olisi uskonut, että kaikki suunnitelmat menee vielä uusiksi. Remontin aikataulu ei yhtään pitänyt. Oli teknisiä ongelmia matkassa mukana.

Sain maanantaina revittyä tapetit yhdestä seinästä. Tiistaina aamulla revin toisen seinän. Luojan kiitos päädyin maalaamaan suoraan tapetin päälle. Tiistaina sain pari huonetta vedettyä sieltä tännepäin maalilla. Cellon himmeä sisutusmaali paperin värisenä oli maalivalintana napakymppi. 


Eli tuosta kuvasta vasemmanpuoleinen sävy.

Keskiviikkona sukulaisvoimin lisää maalausta, tapetoinnin aloitus. Vauvan ja 4v:n hoitoa ohessa. Iltavuoro. Ja lopputulos oli se, että mikään ei tuntunut etenevän mihinkään. 

Torstaina tapetit olivat seinässä kuprunneet. En vielä tänäkään päivänä tiedä, miksi niin kävi. No, torstai meni niiden parin seinän suoristeluun. Tapetointi jatkui tänään. 

Lähdimme talolta tänään klo 20.00. Yksikään makuuhuone ei ole siinä kunnossa, että tavarat olisi mahdollista viedä suoraan sisään. 

Meidän makuuhuone:

Kuva ennen


Kuvat jälkeen




Noiden kuvien ottohetkestä tilanne on edistynyt niin, että sain vedettyä helmiäislasyyrin kertaalleen seinään. Se ei ehtinyt valitettavasti riittävästi kuivua, jotta tietäisin lopputuloksen. Uskon, että sitä täytyy vielä korjailla paikoin. Joten huomenna muiden kantaessa tavaroita sisään, laitan minä lisää lasyyriä seinään. :D sitten uupuu enää lista tuolta tehosteseinältä ja loppusiivous.

Kuopuksen makuuhuone:

Kuva ennen


Kuvat jälkeen





Tuolta uupuu enää listat lattiasta ja sitten siivous. Hiukan tekisi mieli lasyyriä vetää myös tähän huoneeseen pinkille seinälle. Sen voisin töpöttelemällä laittaa, koska ristiin rastiin telaaminen osoittautui aikamoiseksi hommaksi. 


Kaksi muuta makuuhuonetta ovat vaiheessa. Toisesta puuttuu toinen kerros maalia ja listat. Toisen makuuhuoneen kohdalla tasoitustapetti loppui. Pari vuotaa tapettia siis lisää ja sitten maalaus. Menee alkuviikolle valitettavasti.

Mutta huomenna on muuttopäivä, ja näillä mennään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti