perjantai 30. lokakuuta 2015

Happy Lights!

Vapaasta tahdostani ilman mitään sponsorointi / blogiyhteistyösopimusta kirjoitan tämän postauksen upeista Happy Lights valoista, jotka tilasin Ihan pienestä putiikista. Suosittelen lämpimästi kyseistä yritystä, joka myy nettikaupassaan ihanuuksia! Eritoten maalaisromantiikan ystävät varmasti löytävät vaikka mitä huikeaa tuolta! Minä modernin sisustuksen ystävänä rakastuin oitis noihin palloihin, ja syystä! Ovat mielestäni aivan upeat!

 
 

 
 
Yksi valosarja maksaa 42,20€. Värivaihtoehtoja on useita. Vaalean ystävänä ostin valoisen ja hopean, jotka tosin näemmä on nyt loppuunmyyty. Muita upeita sävyjä löytyy. :) Valinnan vaikeus iski "silveri" ja "winter" värien välillä, mutta alunperin ajattelin tuota Silveriä makuuhuoneeseen ja päädyin siksi harmaan sävyihin.
 
 
 
 
Kuitenkaan valot eivät päätyneet makuuhuoneeseen, minne ne olin suunnitellut, vaan Kartellin bourgie siirtyi sinne, ja pallot pääsivät bestån päälle olohuoneeseen. Olen jo jonkin aikaa katsellut borugieta sillä silmällä, että se tekee nyt olohuoneesta liian blingin. Sain hyvän syyn siirtää sen makuuhuoneeseen, ja siellä se kieltämättä pääsee huomattavasti paremmin oikeuksiinsa.
 
 
 
Toisen pallovalosarjan, värinä snow, laitoin keittiöön.
 

 
 



 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti