keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Matkamuistoja

 
 
 


Teimme siis lomamatkan Espanjan Torreviejaan koko perheellä lokakuun puolivälissä. Pelkäsin reissua pari kuukautta etukäteen, sillä ensinnäkin jo Helsinki-Vantaan lentokentälle ehjänä (mielenterveys kasassa) tuntui lähes mahdottomuudelta, saati neljän tunnin lento perään.

Matka Helsinkiin taittui siispä kahdessa osassa, yövyimme vanhempieni luona noin puolivälissä. Se oli kyllä pelastus. Lopulta perille pääseminen sujui kivuttomasti, vaikka matka kestikin tuosta välipysähdyksestä huolimatta yhteensä noin 12h.

Torreviejassa olen käynyt kolme kertaa aiemminkin, joten kauppaan iltapalaostoksille hortoilu onnistui helposti ja nälkäiset suut tulivat ruokituiksi. Sen jälkeen kuukahdimme kaikki alta nanosekunnin.

 
 
 
 
 

 

Pari ensimmäistä päivää huokailin kaikille upeille maisemille, hiekkarannalle, auringolle... Tykkään tosi paljon tuosta Espanjalaisesta rosoisesta rakennustyylistä, kalkkimaalipinnoista, kuluneista asfalteista, kapeista kaduista. Onhan se kaikki niin kovin erilaista, kuin suomessa.

 
 
 
 
 

 
 
 
Onneksi palanen tuota maata ja kaupunkia tuli muistoissa mukana kotiin, kuvissa ja pari sisustusjuttuakin siis tosiaan ostin.
 
 
 
 

 
 
 









 
 
 
Home sweet home! Oli ihanaa palata kotiin! Arki tuntuu parhaimmalta. Saavuimme sunnuntaina Helsingistä kotiin klo 17.00, ja sinkosin jo samana iltana töihin yövuoroon. Viiden yön putki hujahti loman jälkeen oikein helposti. :)
 
 
Ja sitten se tuliainen.
Näin eräässä sekatavara-bazaarissa sen, eikä se jättänyt minua rauhaan. Oikeasti jo liikkeessä hylkäsin koko ajatuksen. Menin asunnolle takaisin, mutta koko viikon tuo koriste huusi minua takaisin kauppaan. Ja lopulta miehenikin jo sitten suorastaan talutti minut ostoksille. Kokonainen paketillinen vaippoja kääriytyi tuon ympärille, lisäksi saimme pahvilaatikon, joka sitten mahtui kuin mahtuikin minun matkalaukkuuni. Mitään muuta siihen laukkuun ei sen lisäksi sitten mahtunutkaan, hah. Mutta poro oli tuotava kotiin.
 
 








Bourgien parina tuo poro oli kyllä liikaa! Mutta Happy lightsien kanssa aika täydellinen!


Toinen tuliainen oli kiiltävä tummanharmaa härkä. Mieheni valitsi sen, hän tosin olisi ottanut mattamustan, mutta vaadin kiiltävää. Kotona totesin, että se mattamusta olisi ihan yhtälailla sopinut. Härän lopullinen sijoitus on nyt vielä vähän epäselvä, tällä hetkellä se on meidän makuuhuoneen lipaston päällä.





 
 



Makkarin lamput täytyy kyllä vaihtaa! Ja yöpöytiin on tulossa dc-fix-kuorrutus. :)
Projekteja kotona riittää myös. Mulla on vielä yksi yö ja sen jälkeen neljä vapaata, toivon todella, että saan paljon aikaiseksi vapailla - tällä kertaa täällä kotona.


<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti