keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Olkkaria


 
 





Valtava uusi telkkari kotiutui meille siis reilu viikko sitten, laittaen koko olohuoneen taas uusiksi. Entinen 32" oli vaatimaton ja pieni, huomaamaton, mutta silti silmille pomppaavan musta kaiken valkoisen keskellä. Tuo uusi Samsung curvy 55" sointuu kotiimme kieltämättä paremmin.

 
 
 
 
 
Hetken verran Harman Kardonin soundstick suppareineen oli olohuoneen hyllyn päällä..
 
 
Entinen telkkari, entisellä kokoonpanolla






















 


Uuden telkkarin myötä Happy Lightsit eivät enää millään istuneet bestån päälle, joten siirsin ne Kartellin panierin sisään olohuoneen toiseen nurkkaan. Subbari ja stickit päätyivät uuden tv:n viereen. Kokeilin jo poistaa vartavasten tasolle ostamani orkidean, poron ja kaiken muun sälän myös, mutta jotain kuitenkin kaipasin tasolle, ettei fiilis olisi liian - no - viihdekeskusmainen.












Ostin aiemmin anttilasta joulua ja kaamospimeyttä silmälläpitäen nuo led-oksat, ja hetken verran ne olivat takaoven sisäänkäyntiä valaisemassa. Koska happy lightsien paikka vaihtui, niin kokeilin oksia poron kaveriksi olkkariin. Ja mielestäni se oli ihan onnistunut kokeilu. :)








 
Lopputuloksesta lisää kuvia päivänvalosta :) Viimeistely oli vielä kuvaushetkellä hiukan puutteellinen. Harmittelen kovasti, että auringonvalon määrä on niin vähäinen tähän aikaan vuodesta. Valoisat kuvat olisivat niin paljon kauniimpia :)
 
 
 
 
 
 





 
 
<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti