keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Bestå on kotiutunut


Seuraa utuisia, paikoin huonolaatuisiakin kuvia.






Bestån kotiutus mahdollistui aiemmin, kuin olisin uskonutkaan. Ja sen kasaaminen oli PALJON hankalampaa, kuin olisin ikinä uskonut. Yhä edelleen laatikot kaipaavat hienosäätöä, vaikka hakureissusta on pitkälti yli viikko. Tuossa kasausvaiheen kuvassa näkee repsottavan kaapinoven.




Ostimme siis kaksi bestå-tasoa, joissa ylärivissä on laatikot hidasteilla ja alhaalla ovet "pomppusaranoilla". Kaappeihin on hyllytasot, mutta kaikkiin kaappeihin emme laittaneet niitä paikalleen.

Olen ostokseen tosi tyytyväinen, tosin paljon henkeäsalpaavammilta nuo kokonaisuudet näyttävät aina toisten kodeissa. Minkähän vuoksi?






Olohuoneen osalta oikeastaan kaikki toiveeni ovat nyt täyttyneet. Huonekasveja ja sitten se miehen haave - eli tv - nyt vielä täytyy hankkia, kunhan lompakko kestää :)









Bourgiekin pääsi nyt turvaan lasten ihastelevilta kosketuksilta. Panierin päällä alkuperäisellä paikallaan tuo valaisin tuli varmastikin tavallaan paremmin esiin näyttäessään upean isolta matalalla pienellä tasolla. Mutta perheen pienimmäinen kiipesi panierin päälle jatkuvasti, ja päädyin siirtämään pöydän muualle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti