lauantai 2. heinäkuuta 2016

Ihastuttava minikasvihuone


Minikasvihuone roskalavalta



skagerak


Toisen roska on toisen aarre. Näitä roskalava-Facebook ryhmiä taitaa olla jo melkein joka kaupungissa. Melkein kaikesta meille ylimääräisestä olen päässyt eroon paikallisen ryhmän kautta, ja joskus sieltä tekee kieltämättä kivoja löytöjä myös itselle. 

taimi


Lasin ja pellin yhdistelmä on minusta tavallaan aika kamala ja tavallaan ihana. Kupua pystyy käyttämään ilman alusvatiakin, mutta tykkään itse tuosta kahden ihan erilaisen materiaalin kontrastista. Peltialunen on jotenkin vähän vino ja kenkallaan, mikä tuo omanlaistaan kerroksellisuutta. Hitti vai huti? En vielä itsekään tiedä.



Kasvarissa kasvava taimi on joko sitruunapuu tai paprika - en valitettavasti enää yhtään muista kumpaa siinä kasvaa ja kasvit näyttävät taimina melko samanlaisiltakin. Sijoitin kasvin tähän minikasvihuoneeseen noin pari viikkoa sitten, ja näiden kuvien jälkeen se on ottanut oikein mittavan kasvuspurtin - näyttäisi siis viihtyvän uudessa kodissaan. Kasvihuoneen paikka on nyt ollut keskellä ruokapöytää, sillä meillä on aika surkeasti laskutilaa. Aika näyttää, minne kasvihuone siirtyy. Aurinkoiselle paikalle jokatapauksessa. Mitäs tykkäätte?

<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti