lauantai 16. heinäkuuta 2016

Industrialhenkinen BISTRO -keittiö

Keittiön täysi muutos minibudjetilla



Keittiö...
Bistro...
Industrial...
Minimalismi...
Käytännöllisyys...








Nipalan Ipanat -blogin Hanna vastaanotti haasteeni ja visioi meidän keittiön uutta ilmettä muutama päivä sitten. "Kysy Hannalta" -ajatus lähti Facebook-ryhmästä moderni ja skandinaavinen sisustus. Hannalla on aivan ihastuttava ote visioida, uudistaa, toteuttaa ja muuttaa ideoillaan etenkin vanhoja huonekaluja. Pikkurahalla tehtyjä muutoksia voi huokaillen ihastella kuka tahansa. Vaikka minun ja Hannan kodit ja sisutusmautkin omalla tavallaan ovat hyvin erilaiset, niin Hannapa osasikin kiteyttää muutaman sanan kokonaisuudeksi ja aivan tuossa tuokiossa visio upouudesta käytetystä keittiöstä oli valmis.








Aivan tarkalleen en aio muutosprojektin luonnetta paljastaa vielä, mutta vannon ja vakuutan keittiön ilmeen muuttuvan PALJON. Budjetti on minimaalinen. Oikeasti mitään budjettia ei ole, hehheh, mutta laskeskelin että rahanmenekki olisi enintään 500e (enemmän tai vähemmän riippuen irtokrääsän shoppailun määrästä).





Inspiraatiokuvista on pääteltävissä PALJON, mutta annan silti toisen vihjeen - täydelliset avohyllyt. Hyllyjen tulee ehdottomasti olla metallihyllyt, mieluusti noin 2m pitkät. Voi olla, että näitä etsitään pitkään.

Jotain vihreää ikkunaan - minusta aivan ihana idea ikealta :)























Ja nyt vain inspiraatiosta suoraan toteutukseen maalikaupan kautta :)


<3: Tanja




4 kommenttia:

  1. Malttamattomana täälläkin odotellaan lopputulosta! 😊

    VastaaPoista
  2. Malttamattomana täälläkin odotellaan lopputulosta! 😊

    VastaaPoista
  3. On noissa avohyllyissä puhtaanapito, jos viel teräksestä meinaat,niin joka ikine rätin pyyhkäsy näkyy ja puleeraa viel kuivalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan se olla! Niiden suhteen miun päätä ei kyllä käännä enää mikään :)

      Poista