keskiviikko 19. elokuuta 2015

Pienimmän tyttären makuuhuone






Fiilikset muuttoa kohtaan ovat hyvin sekavat. Pakokauhua, jännitystä hyvässä ja pahassa, epäusko - onko tää vieläkään totta! 

Mutta suunnittelu jatkuu. Vanhempien makuuhuoneen osalta mulla oli hyvin selkeitä visioita alusta asti. Toinen, mistä on selkeä ajatus, on pienimmän tyttären makuuhuone. Rehellisesti en muista edes, minkänäköiset seinät siellä olikaan. Järkevin, pintoja "pilaamaton" ratkaisu olisi ehkä vain maalata seinät suht neutraalisti vaaleiksi. Mutta haluaisin PUOLIPANEELIA ja RUUTUTAPETTIA. Minä, glitterin ja kiiltävän pinnan rakastaja.



Kuvasta poiketen tapetti voisi olla vaaleanpunasävyinen, vaalealla pohjalla. Onko liian romanttinen hömppä? 

Meiltä löytyy ikean 16 ruutuinen expedit hylly, jonka osalta suunnitelmat ovat auki. Pinterestistä löysin kuitenkin silmää miellyttävän tavan laittaa asiat kauniisti esille siihen, joten se saattaa sittenkin päätyä tyttäreni huoneeseen.


Olen haaveillut myös valokuvista teetettävistä canvastauluista. En välttämättä raaski kovin montaa teettää, mutta samaa ideaa noudatellen voisi laittaa ihan valokuvia kehyksiin ja seinälle;





Jättäkää mielipidettänne tuosta puolipaneeloinnista, omia kokemuksia? Olen sen suhteen kahden vaiheilla...



Muutoinhan meillä ollaan hyvin kesäisissä fiiliksissä, vietettiin pari päivää vanhempieni kesämökillä mattoja pesten ja läträten. Yhä vain ehkä tunnin välein ajatus kääntyy väkisinkin tulevaan syksyyn, muuttoon, puiden ostoon, nikkarointiin, maalaukseen.. Jopa tulevaan kesään ja yrttipuutarhahaaveisiin. Samaan aikaan nykyinen vuokraluukku on kuin pommin jäljiltä, ja henkiset resurssit sen ylläpitoon ihan nolla. Odottavan aika on todellakin aivan älyttömän pitkä!!

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti