sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Yksityiskohtia pojan makuuhuoneessa

Mustavalkoinen lastenhuone


Moni on varmasti jo odottanut postaustani pojan huoneen muutoksesta. Mustavalkoinen teema punaisilla yksityiskohdilla oli viisivuotiaan poikani oma toive, ja sitä hän sai. Muutoksen aloitin karsimalla leluja. Kaikki rikkinäiset laitettiin pois ja olemassaolevat järjesteltiin kaappiin. Pari roskapussillista leluja lähti pois, uskomatonta kuinka paljon roskaa kertyykään lastenhuoneisiin!


Huoneen sisustus kaipasi tekstiilejä ja yksityiskohtia. Koin helpoimmaksi ratkaisuksi istua hetken surffaillen ja tein hankinnat yhdeltä istumalta. Maton ostin hobbyhallista, ostopäätöksen ratkaisi värityksen lisäksi maton materiaali. Matto on siis helposti puhtaana pidettävä yleismatto, joka pysyy paikallaan hyvin ja on ryhdikkään näköinen. Pinta on pyyhittävissä kostealla rätillä. Matosta kiinnostuneiden harmiksi sanottakoon, ettei kyseistä mattoa löydy enää valikoimasta. Yleismatoista kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin käydä kurkkaamassa täältä löytyykö muuta mieleistä.




Torkkupeitto löytyi omasta varastosta ja samoin alasänkyyn laittamani päiväpeitto oli meillä jo ennestään. Eläinaiheiset ihanat tyynynpäälliset ovat Elloksen valikoimasta ja niiden niinikään uusin myös sisätyynyt uusin samalla.




Elloksen John-seinävalaisin on ajaton tummanharmaa hiukan retrohenkinen valaisin, jonka nähtyäni ostopäätös syntyi aivan samantien. Oikeasti olin ajatellut valaisinta yläsängyn viereen, jotta siellä nukkuvan olisi helppo sammuttaa valo kiivettyään nukkumaan. Valaisimen paikka löytyi kuitenkin ikkunan vierestä seinästä. Mieheni vanha pelituoli siirrettiin pojan huoneeseen ja nyt lasten on kiva kuunnella äänisatuja ennen nukahtamista ja toisaalta tuolissa istuen voi myös lueskella kirjoja hyvässä valossa.

Yleiskuvaa pojan huoneesta julkaisen, kunhan ennätän päivänvalossa kuvata :)

<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti