perjantai 11. marraskuuta 2016

Pienen prinsessan valtakunta

Kaksivuotiaan oma huone


Kaksivuotiaan tyttäremme makkarissa on muuttomme jälkeen tapahtunut kaikkein eniten asioita. Olemme siirtyneet isojen tyttöjen sänkyyn jo jokunen aika sitten, huonekaluja on siirrelty sinne sun tänne. Pikkuhiljaa raamit alkavat miellyttää silmää, mutta muutamia muutoksia on vielä haavelistalla.



Huoneessa onnistuneinta minun silmääni on yhä tuo maailman ihanin höyhenvalaisin. Lisävalaistuksena toimivat verhotangosta roikkuvat HappyLights -pallovalot, jotka tyttö haluaa aina huoneessaollessaan pitää päällä. Entiset pellavaverhot vaihtuivat kesällä ikkunan pesun yhteydessä valkoisiin ikean halpisverhoihin (suosikkini!).



Haavelistallani huoneen osalta on muutama valkoinen kori ikean expediteihin, pieni hylly kaikille valkoisille suloisille pehmoille, joita kummit ovat tuoneet synttäreillä ja jouluna. Pehmot ovat melkein aina leikissä ja saahan niillä totta kai leikkiä, mutta ne sopisivat kivasti myös koristeeksi seinälle. Pinkit tähtipussit ovat tähän huoneeseen liian räikeät ja ne olenkin jo siirtänyt tuolta pois. Pastellivärejä pienelle sirpukalle <3


vihersisustus


Taaperosänky on peruja ajalta nakki ja kirves. Siitä kertovat erityisesti nuo räväkät, näkyvälle paikalle isketyt tarrat. Tarroja en ole saanut millään irti ja lopulta oma silmä on niihin jo tottunut. Tarrojen lisäksi pikkuneidin sänkyn petaukseen voisi kiinnittää lisää huomiota. Päiväpeitot vaan tahtovat usein lojua lattialla pölyyntymässä (olen surkea petaamaan ellei meille ole tulossa vieraita).

virkattu matto

Virkattu matto on tyttäreni ja minun yhteiseltä kummitädiltä lahjaksi saatu ja minusta se sopii Aadan huoneeseen kuin nenä päähän <3 Lastenhuoneessa maton ei tarvitse peittää lattiaa samalla tapaa kuin vaikkapa olohuoneessa.

Tällaisena pikkuneidin huone on oikein helppo siistiä ja pitää siistinä, toki siivousta helpottaa myös se, että leluja on tosi vähän (toistaiseksi ainakin). Muutamia katseen kiinnittäviä yksityiskohtia sekaan ja valmista on!

Ihanaa pakkaspäivää! Kurkkaa illalla blogista myös viikonlopun ruokavinkki.
<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti