maanantai 23. tammikuuta 2017

Olkkarin pyöritys

Järjestyksenvaihdos olohuoneessa


Sormeni ovat suorastaan syyhynneet vaihtaa olohuoneessamme järjestystä. Olkkarimme on niin iso, että huonekalujen ollessa pitkin seiniä tila vaikuttaa hallilta. Iso avara tila on ihana, mutta kodikkuutta olkkarimme on kaivannut. Telkkarin katselumatka on myös tosi pitkä, jos sohva ja tv ovat vastakkaisilla seinillä. Belluksen suuri divaanisohva antaa omaa haastettaan sisustukselle, ehjien seinien puuttuminen on myös yksi hankala tekijä. Isot ikkunat olisi ihana pitää esillä, mutta turhia käytäviä en kuitenkaan halua tehdä.


Niinpä pyöräytin hetken hauduteltuani tuon viinilasien ja koriste-esineiden säilytykseen tarkoitetun kaapin sohvan taakse seinälle. Samalla halusin vaihtaa puhtaat matot lattialle ja testailla torkkupeittoja. Kaikessa keskeneräisyydessään - muutama kuva muutoksesta:Kaapin päällä seinässä olevat, poistetuista seinähyllyistä jääneet reijät on tarkoitus pakkeloida piiloon, kunhan koko tupakeittiön seinien maalaaminen tulee ajankohtaiseksi. Maalaushommia odotellessa, tarkoituksenani on hommata seinälle pari isokokoista taulua. Olen erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi desenion verkkokaupasta katsellut.

Valinnan vaikeus ja runsauden pula ovat jarruttaneet julisteostosta. Kovin romanttiset kuvat eivät minun makuun sovi olohuoneen sisustukseen, joten ainakin nuo keskimmäiset huulet voinee unohtaa. Mustahuulinen nainen puhuttelee minua kerta toisensa jälkeen ja tuo tanssija - se istuu mielestäni meidän olkkariin kuin nenä päähän.
Tämän viikon tavoite on selkeästi sipistellä yksityiskohdat kuntoon, saada joulukoristeet pois ja pestä ikkunat (sitä ennen vatsavaivaisen täytyy huoltaa itsensä kuntoon). Järjestykseen olen tällaisenaan oikein tyytyväinen! Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

<3: Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti